Vsebina košare

Kontakt

TISKARNA

prodaja@birografikabori.si
PON - PET: od 08:00 do 16:00
01 47 20 460
Dunajska cesta 48

KOPIRNICI

kopirnica@birografikabori.si
PON - PET: od 08:00 do 17:00
SOB in NED: ZAPRTO
01 47 20 440
Dunajska cesta 48
info.dunajska105@birografikabori.si
PON - PET: od 08:00 do 15:45
SOB in NED: ZAPRTO
01 56 59 130
Dunajska cesta 105

UPRAVA

info@birografikabori.si
PON - PET: od 08:00 do 16:00
01 47 20 410
Linhartova cesta 1
Informacije podjetja

Katalogi in knjige

Nadaljuj
Mehka vezava / speto z žico
Mehka vezava / speto z žico
Nadaljuj
Mehka vezava / rezkano, lepljeno
Mehka vezava / rezkano, lepljeno
Nadaljuj
Mehka vezava / šivano z nitjo
Mehka vezava / šivano z nitjo
Nadaljuj
Trda vezava / šivano z nitjo
Trda vezava / šivano z nitjo
Nadaljuj
Špiralna vezava / trde platnice
Špiralna vezava / trde platnice
Nadaljuj
Vezava z vijakom
Vezava z vijakom

KATALOGI IN KNJIGE


 

Katalogi, učbeniki, diplomske naloge, letna poročila, zborniki, rokovniki …

Vse zgoraj naštete artikle uvrščamo v veliko skupino vezanih izdelkov. Vezani izdelki se ločijo med seboj po načinu vezave in jih lahko razvrstimo v štiri velike podskupine:

  • Trdo vezane knjige
  • Mehko vezane knjige
  • Zvezki
  • Špirale in ostale specialne vezave

Znotraj teh podskupin pa izdelke lahko definiramo po načinu obdelave knjižnega bloka, oziroma platnic. Tako imamo lahko knjige z ravnim oziroma okroglim hrbtom, brošure z rezkanim oziroma šivanim knjižnim blokom itd. Izbiro artiklov z vezavo definira avtor oziroma oblikovalski studio in je odvisna predvsem od namembnosti, sporočilne vrednosti, funkcionalnosti, ki jo želimo z izdajo tovrstnih artiklov doseči.

V Birografiki BORI vam lahko uresničimo vaše želje pri celostni izdelavi knjig, brošur in zvezkov, saj vam z oblikovalskimi idejami, vrhunskimi digitalnimi in ofsetnimi tiskarskimi stroji omogočamo njihovo optimalno izdelavo.

Oblikovanje knjig, brošur in zvezkov

V našem oblikovalskem studiu vam lahko oblikujemo vse zgoraj navedene artikle po najsodobnejših trendih grafičnega dizajna. S tem vam bomo omogočili optimalno marketinško promocijo in njihovo optimalno funkcionalno vrednost, kar bo močno povečalo sporočilno noto in njihovo dodano vrednost.

Privlačenje pozornosti z barvami

V Birografiki BORI vam z našimi visoko zmogljivimi, najsodobnejšimi tiskarskimi in knjigoveškimi stroji zagotavljamo vrhunsko kvaliteto izdelave knjig, brošur in zvezkov. Izkoristite lahko celoten potencial naše široke ponudbe digitalnega in ofsetnega tiska v kolorskih ter množici odtenkov pantonskih barv, katere ustvarjajo privlačno podobo tovrstnih tiskovin.

Natisnite knjige, brošure, zvezke…

Izberite želen artikel, naklado in način tiska notranjosti ter ovitka, ki je opredeljen z izborom barv. Definirajte material za notranjost in ovitek, ter eventualne že vnaprej določene posebnosti, kot so plastifikacija, 3D UV lak itd.

Glede na vnesene parametre bo naš konfigurator samodejno vidno posodabljal ceno izdelave želenega artikla.

Personalizacija poslovnih tiskovin

V Birografiki BORI vam omogočamo tekstovno in slikovno personalizacijo vaših promocijskih tiskovin, s katero lahko še dodatno povečate sporočilno učinkovitost podajanja vaših informacij, ki so navedene na promocijskih tiskovinah.

 

NAROČANJE KATALOGOV ALI KNJIG


 

Priprava datotek

Za pripravo datotek se držite postopkov, ki so opisani v rubriki priprava datotek.

Izbira materiala

Pri izbiri materiala morate vedeti, da se odločate med funkcionalnostjo in estetiko izdelka, ki je definirana s promocijo, oziroma sporočilno vrednostjo.

Običajno je najbolje, da tovrstno odločitev prepustimo oblikovalcem, ki bodo znali na podlagi vaših idej, pripravljenega tekstovnega in slikovnega materiala, ter namembnosti izbrati prave materiale, ki predstavljajo optimalno ravnovesje med sporočilno vrednostjo in estetiko izdelka.

Vsekakor moramo pri izbiri materiala upoštevati tudi vse fizikalne lastnosti materiala, ki so nujno potrebne za doseganje optimalne funkcionalnosti.

Izdelava poslovnih tiskovin

V Birografiki BORI vam vaše izbrane vezane tiskovine stiskamo na najsodobnejših digitalnih in ofsetnih tiskarskih strojih, ki zmorejo vrhunsko kvaliteto tiska in nam omogočajo doseganje točno definirane barvitosti, katero predpisuje ISO standard.

Stiskane promocijske tiskovine dodelamo, zapakiramo v ustrezno embalažo in vam jih pošljemo na vaš želeni naslov.